Erectiestoornis

ErectiestoornisErectiele disfunctie is een stoornis bij mannen die gekenmerkt wordt door problemen met het krijgen en behouden van een erectie tijdens seksuele activiteit. Erectiele disfunctie, ook bekend als ED, kan voor de betrokkenen leiden tot een verminderd gevoel van eigenwaarde, relatieconflicten en depressie. Naar schatting lijden ongeveer 20 miljoen Amerikaanse mannen aan ED, maar velen zien het belang over het hoofd om professionele medische hulp te zoeken om het probleem aan te pakken. De behandelingsmogelijkheden variëren per geval en terwijl voor sommige een operatie of medicijnen nodig zijn, zijn er ook natuurlijke middelen beschikbaar. Hulp zoeken zou niet alleen helpen om iemands strijd met ED zelf te minimaliseren, maar mogelijk ook om andere daarmee samenhangende geestelijke gezondheidsproblemen te verlichten.

ErectieErectie is voor de meesten een integraal onderdeel van seksuele opwinding, maar voor sommigen kan het een problematische gebeurtenis zijn. Erectiele disfunctie (ED) is de term die gebruikt wordt om te beschrijven wanneer een man moeite heeft om een erectie te krijgen of te behouden die voldoende is voor penetrerende seks. ED kan worden veroorzaakt door een reeks factoren, zowel lichamelijk als psychisch. Organische oorzaken kunnen medische aandoeningen zijn zoals diabetes, nierziekte of multiple sclerose. Psychologische problemen kunnen bestaan uit angst, depressie, een laag zelfbeeld en stress rond prestatieverwachtingen. Praat met je zorgverlener als je erectieproblemen ervaart om aanbevelingen te krijgen over manieren om dit probleem aan te pakken.

ErectieproblemenErectiestoornissen zijn het onvermogen om een erectie te krijgen of te behouden die geschikt is voor geslachtsgemeenschap. Het treft miljoenen mannen en kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, zoals stress, relatieproblemen, prestatieangst, depressie, nicotinegebruik of diabetes. Afhankelijk van de oorzaak van het probleem kan iemand het behandelen met veranderingen in zijn levensstijl, begeleiding of medische hulp; maar omdat erectieproblemen zo vaak voorkomen, is het altijd aan te raden een arts in te schakelen. Hoewel er niet vaak over wordt gesproken zijn erectieproblemen een echt gezondheidsprobleem, en met de juiste aanpak kunnen ze met succes worden aangepakt.

Meer info over dit onderwerp op www.kamagra-webshop.com.erectiestoornis

Wat is een erectiestoornisErectiele disfunctie, ook wel impotentie genoemd, is een seksueel gezondheidsprobleem waarbij je geen bevredigende erectie kunt krijgen of behouden. ED kan het gevolg zijn van fysieke, psychologische en levensstijlproblemen, zoals stress of een slechte algemene gezondheid en conditie. Hoewel het vaker voorkomt bij oudere mannen, kan erectiestoornis op elke leeftijd voorkomen en heeft het vaak een onderliggende oorzaak die kan variëren van gezondheidsproblemen als diabetes, hoge bloeddruk en depressie, tot lichamelijke schade door letsel of een operatie. Omdat erectiestoornissen verband kunnen houden met ernstige medische problemen, moet iedereen die last heeft van erectiestoornissen zijn arts raadplegen voor hulp bij het stellen van een diagnose en het vinden van de beste behandelingsmogelijkheden.

Oorzaken erectiestoornissenErectiestoornissen kunnen door vele factoren worden veroorzaakt, waaronder keuzes in levensstijl, stofwisselingsziekten, neurologische aandoeningen, geneesmiddelen en psychologische problemen. In het algemeen wordt erectiestoornissen meestal veroorzaakt door een zekere mate van verstoring van een of meer van de normale systemen van het lichaam - bloedsomloop, hormonaal en neurologisch. Ongezonde levensstijlkeuzes zoals roken, overmatig alcoholgebruik en drugsgebruik kunnen bijdragen aan erectiestoornissen door een verminderde bloedtoevoer naar de penis. Zelfs ernstigere gezondheidsaandoeningen zoals diabetes en andere stofwisselingsziekten kunnen de erectiele functie verstoren. Na verloop van tijd kan neurologisch gerelateerde erectiestoornis optreden, veroorzaakt door een reeks aandoeningen variërend van vaatziekten tot een verwonding of trauma. Ook verdovende middelen en bepaalde medicijnen kunnen de erectie bij mannen met een erectiestoornis belemmeren. Er is gesuggereerd dat psychologische problemen zoals angst of depressie ook tot erectiestoornissen kunnen leiden.

psa-waarde-na-bestraling

KunstblaasHet vooruitzicht van een kunstmatige blaas is een enorme doorbraak in de medische wetenschap. Vooruitgang op dit gebied zou niet alleen de kwaliteit van leven kunnen verbeteren, maar ook complicaties als gevolg van erectiestoornissen en andere plasproblemen die samenhangen met veroudering en bepaalde gezondheidsaandoeningen kunnen verminderen. Kunstmatige blazen zijn ontworpen om de natuurlijke blaasfuncties na te bootsen, zodat ze gebruikt kunnen worden als onderdeel van reconstructieve chirurgie die mogelijk de juiste blaascontrole en lichaamsfuncties kan herstellen. Naarmate deze technologie zich verder ontwikkelt, zou ze kunnen leiden tot nieuwe behandelingen voor allerlei kwalen, waaronder erectiestoornissen en incontinentie.

Blaas verwijderenBlaasverwijdering is een chirurgische ingreep waarbij de urineblaas en soms ook delen van de plasbuis volledig worden verwijderd. Wanneer dit het geval is, kunnen erectiestoornissen soms het gevolg zijn, omdat erecties afhankelijk zijn van een intacte bekkenbodem. Dit probleem kan worden aangepakt met erectiestoornisbehandelingen, maar het is vooral belangrijk om van tevoren met medische zorgverleners te spreken om te begrijpen wat de mogelijke risico's zijn en hoe erectiestoornissen na de operatie kunnen worden aangepakt. In sommige gevallen hebben mensen bij wie de blaas is verwijderd helemaal geen last van erectiestoornissen. Dat hangt af van ieders lichaam en situatie.

geen-ochtenderectie-meer

Urinary stomaEen urinestoma is een chirurgisch aangelegde opening, meestal in de onderbuik, om de urine weg te leiden van de blaas. Het kan gebruikt worden om een verscheidenheid aan medische problemen te behandelen, zoals incontinentie, erectiestoornissen en het postoperatieve herstel na bepaalde soorten blaas- of prostaatoperaties. Stoma's variëren in grootte en vorm, afhankelijk van de individuele behoeften van de persoon, maar over het algemeen zijn ze klein en slechts een paar millimeter zichtbaar voorbij het huidoppervlak. Ze vormen een effectief alternatief voor invasieve procedures, waardoor patiënten een gezonde levensstijl kunnen handhaven zonder geconfronteerd te worden met mogelijke complicaties als gevolg van een operatie.

Stoma urineAls het gaat om erectiestoornissen, is een veel voorkomende oplossing het plaatsen van een stoma urine. Hierbij wordt de urinestroom omgeleid naar een aan de buitenkant bevestigd opvangzakje dat kan helpen de erectiele functionaliteit te verbeteren. Hoewel het moeilijk kan zijn om deze eerste beslissing te nemen, ervaren veel mensen goede resultaten met deze procedure en merken ze dat ze gemakkelijker erecties kunnen krijgen dan voorheen. Daarnaast kunnen problemen met erectiestoornissen ook verband houden met andere gezondheidsproblemen zoals diabetes of blokkades in de penis of blaas, dus het is belangrijk om je arts te raadplegen zodat de oorzaak van je erectiestoornis goed kan worden vastgesteld.


Auteur: bhtvdmeer

Just another HTMLy user